---> Bir üstekine sarki armagan et :) Sv5r879_038
Sibel1 Bayan Üye 2 Eki 2015 #82 ---> Bir üstekine sarki armagan et Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Eki 2015 #84 ---> Bir üstekine sarki armagan et Nurettin Rençber ben seni uzaklarda sevdim
Sibel1 Bayan Üye 2 Eki 2015 #86 ---> Bir üstekine sarki armagan et Nuyageva' Alıntı: Zara ~ Hatiran yeter Genişletmek için tıkla ... aa çok severim. Müslüm Gürses - Nilüfer şarkısını armağan ediyorum üstteki üyeye
---> Bir üstekine sarki armagan et Nuyageva' Alıntı: Zara ~ Hatiran yeter Genişletmek için tıkla ... aa çok severim. Müslüm Gürses - Nilüfer şarkısını armağan ediyorum üstteki üyeye
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 2 Eki 2015 #87 ---> Bir üstekine sarki armagan et Ayna Arkadaş
N Nuyageva Bayan Üye 2 Eki 2015 #88 ---> Bir üstekine sarki armagan et Begenmene sevindim @~Maktûl~ .) Teoman ~ Gemiler
BadMatmazel توغبه Prenses 2 Eki 2015 #89 ---> Bir üstekine sarki armagan et Ravi -Yorgun gemi
M Massacre Kayıtlı Üye 3 Eki 2015 #91 ---> Bir üstekine sarki armagan et https://www.youtube.com/watch?v=JmNd7N17oe4
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Eki 2015 #93 ---> Bir üstekine sarki armagan et Intizar - paramparça
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Eki 2015 #95 ---> Bir üstekine sarki armagan et Kıraç - Bulamazssın
BadMatmazel توغبه Prenses 3 Eki 2015 #97 ---> Bir üstekine sarki armagan et Zakkum gökyüzünde