---> Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et Yalın - Aşk Diye Seni yazdım her yer aşk diye. :)
M Moreas Bayan Üye 21 Nis 2016 #181 ---> Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et Yalın - Aşk Diye Seni yazdım her yer aşk diye.
B By SerhaT Kayıtlı Üye 1 May 2016 #185 ---> Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et Şiirle devam ediyorum.. xD
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 21 Haz 2017 #192 ---> Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
---> Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et
Lilith Daughter of the Void Admin 9 Ocak 2019 #196 Tuğkan Ele Layık. Türkçe ve herkesin dinleyebileceği bir şarkı.
mortal00 Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 #197 ---> Üstteki Üyeye Şarkı Armağan Et Gaye Su Akyol - İstikrarlı Hayal Hakikattir