berker --- gözlerimde3 saklıı....! çok seviyom bu şarkıyıı :D :):)
greenberet Kayıtlı Üye 18 Eki 2007 #122 dieseL' Alıntı: Peki Siiri Seviyorsunuz anLasilan Size Siir Armagan Edeyim. Kenan ı$ık - Zerrin Özer ~ Senede Bir Gün.. Genişletmek için tıkla ... saol =)) Danger rap sevior sagopadan baytar gelsin alttaki rock yollarmısın bana
dieseL' Alıntı: Peki Siiri Seviyorsunuz anLasilan Size Siir Armagan Edeyim. Kenan ı$ık - Zerrin Özer ~ Senede Bir Gün.. Genişletmek için tıkla ... saol =)) Danger rap sevior sagopadan baytar gelsin alttaki rock yollarmısın bana
sEmih Kayıtlı Üye 19 Eki 2007 #123 Valla Rock Yollamak iSterdim Ama Pek anLamam Rocktan Tarzim diiL Ama Sanirim Teoman ~ Bugun Benim Dogum Günüm Diye Bi Sarkisi Vardi o Armagan Olsun Yanlis Hatirlamiyorsam Tabiki. Yanlissa Kusura Bakma
Valla Rock Yollamak iSterdim Ama Pek anLamam Rocktan Tarzim diiL Ama Sanirim Teoman ~ Bugun Benim Dogum Günüm Diye Bi Sarkisi Vardi o Armagan Olsun Yanlis Hatirlamiyorsam Tabiki. Yanlissa Kusura Bakma
çöl çiçeği Banned 19 Eki 2007 #129 medusa - yalvarırım ( süper bi şarkı dinlemenisi tavsiye ederim rap tir )