---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? aşkımı
| MatmazeL | Bayan Üye 27 Ara 2009 #727 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? Napim onLari xD Rep puanLarim snin oLsnp
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #728 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? yataRKEN gİYersin xD benİM reP puANIM bana yetER ODAMIN hALISInı xxD
---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? yataRKEN gİYersin xD benİM reP puANIM bana yetER ODAMIN hALISInı xxD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #730 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? kÖLem olUR göndER xD wİSki
| MatmazeL | Bayan Üye 27 Ara 2009 #731 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? aßim snin köLen oLmaz aslap FotoLarimi asaRsn odanaxD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #732 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? ELimdEN GELSE seni aSARdım xD FOTOlarIN ODamI sÜSlEYEbilir ANca zatEN xD bENde sANa benim fOdolArIMI GÖnderiyiMde gözün fOdo gÖrsün xD
---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? ELimdEN GELSE seni aSARdım xD FOTOlarIN ODamI sÜSlEYEbilir ANca zatEN xD bENde sANa benim fOdolArIMI GÖnderiyiMde gözün fOdo gÖrsün xD
| MatmazeL | Bayan Üye 27 Ara 2009 #733 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? Hihhp OkuL Cantam snin oLsn
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #734 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? O zAMAN BENdE sanA IMm nİkE AYAkkabILARIMI bırakıoM xD
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #736 ---> Üstündeki Üyeye Miras Bırak? O zamAN SEn conversSiz kALma benimkilerİDE sen aL