---> Üstteki üyeye küss küstüm
Denizedogru Bayan Üye 12 Tem 2011 #582 ---> Üstteki üyeye küss emilopo' Alıntı: küstüm denize gitti beni çaaarmadı Genişletmek için tıkla ... cumartesi aydına yola çıkıyorum gel sende trabzonun denizinde üşürüsn .d üstekine de küstüm
---> Üstteki üyeye küss emilopo' Alıntı: küstüm denize gitti beni çaaarmadı Genişletmek için tıkla ... cumartesi aydına yola çıkıyorum gel sende trabzonun denizinde üşürüsn .d üstekine de küstüm
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #583 ---> Üstteki üyeye küss Denizedogru' Alıntı: cumartesi aydına yola çıkıyorum gel sende trabzonun denizinde üşürüsn .d Genişletmek için tıkla ... :91:bana yakın bi yere gelmessen gene küscem ist e gel
---> Üstteki üyeye küss Denizedogru' Alıntı: cumartesi aydına yola çıkıyorum gel sende trabzonun denizinde üşürüsn .d Genişletmek için tıkla ... :91:bana yakın bi yere gelmessen gene küscem ist e gel
Denizedogru Bayan Üye 12 Tem 2011 #584 ---> Üstteki üyeye küss istanbula bi ay önce falan gitmiştim yollamazlar dahaa sen bana küsersen bende sana küsceem
---> Üstteki üyeye küss istanbula bi ay önce falan gitmiştim yollamazlar dahaa sen bana küsersen bende sana küsceem