---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et nickin güzelmiş :)
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,641 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et nickin güzelmiş
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,643 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et ucaklar güzel
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Şub 2011 #1,645 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et GüzeL uçakLar.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,646 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et güzel üyelik
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Şub 2011 #1,647 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et Nick'ini çok beğendim.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,648 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et avatarı begendim
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,649 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et Ruh halini kıskandım
Sibel1 Bayan Üye 13 Şub 2011 #1,650 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et aay imzasına kurban p böle iltifat edersem kaçar gidersin siteden p
---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et aay imzasına kurban p böle iltifat edersem kaçar gidersin siteden p
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,651 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et İmzasına kurban kısmı gerçekten iltifat ise kaçıp gitmem. Artniyet taşıyosa intihar ederim
---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et İmzasına kurban kısmı gerçekten iltifat ise kaçıp gitmem. Artniyet taşıyosa intihar ederim
Sibel1 Bayan Üye 13 Şub 2011 #1,652 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et öl o zaman yaa p amanda aman ruh halini yesinler p (bendeki iltifat etme şekline bak be :M )
---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et öl o zaman yaa p amanda aman ruh halini yesinler p (bendeki iltifat etme şekline bak be :M )
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 13 Şub 2011 #1,653 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et butter'fly'' Alıntı: (bendeki iltifat etme şekline bak be :M ) Genişletmek için tıkla ... İlginçmiş hahaha
---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et butter'fly'' Alıntı: (bendeki iltifat etme şekline bak be :M ) Genişletmek için tıkla ... İlginçmiş hahaha
Sibel1 Bayan Üye 13 Şub 2011 #1,656 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et kara gössslüü çingenem aşık oldm ben sanaaa
Yitirilen Banned 13 Şub 2011 #1,657 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et tesekkurler tatlim.. kendisi dunyalar guzeli.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 1 Mar 2011 #1,660 ---> Bir Üsttekini Üyeye İltifat Et Her şeye atlıyor her şeye ama.