---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Pc
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #262 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Sevdiği ile geçirebileceği bir balayı bileti
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Sevdiği ile geçirebileceği bir balayı bileti
` Nur ~ Bayan Üye 2 Eyl 2010 #263 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? sevgLim yok ! Fizana biLet
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #264 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? ben zaten sevgilin dmedin ki sevdiğin biri ile dedim xD Bu kuzenlerin de olabilir
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? ben zaten sevgilin dmedin ki sevdiğin biri ile dedim xD Bu kuzenlerin de olabilir
KaRameLa Bayan Üye 2 Eyl 2010 #265 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? mac bileti olabilir ama nerdee
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #266 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? evet sen 17.kişi oldun xD bir sene boyıunca bedava maç izleyebilcem iftar yemeği xD
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? evet sen 17.kişi oldun xD bir sene boyıunca bedava maç izleyebilcem iftar yemeği xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #267 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Telefon
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #269 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? hat xD DüşlerCell
KaRameLa Bayan Üye 2 Eyl 2010 #270 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? sağol ya su verirdim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #271 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Ekmek verirdim...
KaRameLa Bayan Üye 2 Eyl 2010 #272 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? şiir kitabı
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #273 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? İyi günler ben gidiyorum yazısı yeter bu günlük
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? İyi günler ben gidiyorum yazısı yeter bu günlük
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #274 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? saat
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #278 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? bmw x5
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #280 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? bmw x6