---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? tencere :)
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #181 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? tencere
Tox'e Bayan Üye 27 Ağu 2010 #182 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Yavru köpek alırdım xD
T Tavuklupilav Bayan Üye 27 Ağu 2010 #183 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? hahaha .Tavuk
T Tavuklupilav Bayan Üye 27 Ağu 2010 #185 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Çiftlik wuuuw süper olurdu sık sık gelirdim hahaha.
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Çiftlik wuuuw süper olurdu sık sık gelirdim hahaha.
Tox'e Bayan Üye 27 Ağu 2010 #186 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? xD Olur tabii. Bizim evin bi alt modelinden xD Villa olun xD
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? xD Olur tabii. Bizim evin bi alt modelinden xD Villa olun xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 27 Ağu 2010 #187 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? BiLgisayaRımıı
T Tavuklupilav Bayan Üye 27 Ağu 2010 #188 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? Çok kötüsün yaa Bir adet gül hahaha
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #189 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? telefonumu xD
T Tavuklupilav Bayan Üye 27 Ağu 2010 #190 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? pc
karagümrük Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #191 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? horoz
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #192 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? hindi xD
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #193 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? bayram şekeri
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #194 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? hayırdır asker mi bekliyonuz allahın izniyle şafak 16 yazmışsın 16 günlük şafak izni... hahaha
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? hayırdır asker mi bekliyonuz allahın izniyle şafak 16 yazmışsın 16 günlük şafak izni... hahaha
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #195 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? neaskeri yaaa okula gitcem okula 16 gun sonra.. hala bayram şekeri hahaha
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? neaskeri yaaa okula gitcem okula 16 gun sonra.. hala bayram şekeri hahaha
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #196 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? defter,silgi,kalem,pilot... hahaha
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #197 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? istemez canım bi bilet yeter... kurbanlık koyun hahaha
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? istemez canım bi bilet yeter... kurbanlık koyun hahaha
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #198 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? tmm o zaman hayatın boyunca kullanabileceğin bir araba benzini benden xD
---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? tmm o zaman hayatın boyunca kullanabileceğin bir araba benzini benden xD
iktidar Bayan Üye 27 Ağu 2010 #199 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? tamam oldu şimdi + rep verirdim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #200 ---> Üstteki üyeye hediye vermek isteseydin ne verirdin? bende veriyorum...