---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim Stinko
LiFe Kayıtlı Üye 28 Haz 2012 #5,242 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim ßyn ChâpriSs' Alıntı: Benim seninle bir geçmişim yok, daha fazlada cevap vermicem konu sohbete dönüyor. Diff. Genişletmek için tıkla ... Benimmle Geçmiş Yaşıyacak Biri Oldugunu Burdan KArarlaştıramam Fakat Sende Normal üye olarak Başladı buraya Lafımın maksadı oydu
---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim ßyn ChâpriSs' Alıntı: Benim seninle bir geçmişim yok, daha fazlada cevap vermicem konu sohbete dönüyor. Diff. Genişletmek için tıkla ... Benimmle Geçmiş Yaşıyacak Biri Oldugunu Burdan KArarlaştıramam Fakat Sende Normal üye olarak Başladı buraya Lafımın maksadı oydu
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Haz 2012 #5,245 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim Elsa
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 28 Haz 2012 #5,247 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim bluee
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 28 Haz 2012 #5,248 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim suqarboy
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Haz 2012 #5,251 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim Soul Fly.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Haz 2012 #5,255 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim Kapris :I
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Haz 2012 #5,256 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim Ben :R
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 28 Haz 2012 #5,257 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim ßyn ChâpriSs xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Haz 2012 #5,259 ---> Üstteki Üyeye Forumdan Partner Seçelim ben :R