---> Üstteki Üyeye Fal Bakma cimri birisin)
NewCS Kayıtlı Üye 29 Mar 2012 #142 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Uyuz Bir İnsana Benziyorsun.Sağlıklı Yaşam İçin Yoga Yap
'hayaL Bayan Üye 29 Mar 2012 #143 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma üstteki üye sen biraz hım şey yani sana söyleyecek söz bulamıyorum düşün artık xD ama yolun var yola cıkıyosun sen gördüm
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma üstteki üye sen biraz hım şey yani sana söyleyecek söz bulamıyorum düşün artık xD ama yolun var yola cıkıyosun sen gördüm
Cin1 Kayıtlı Üye 29 Mar 2012 #148 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Kötü Şekilde Yanlızlığa Mahkum Olucaksınız. :R
yesil83 Bayan Üye 29 Mar 2012 #149 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma himm 3 gunmu desem 3 ay mi desem 3 yil mi desem yani 3 vakte kadar iyi bir haber alacaksin
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma himm 3 gunmu desem 3 ay mi desem 3 yil mi desem yani 3 vakte kadar iyi bir haber alacaksin
parasite Kayıtlı Üye 29 Mar 2012 #151 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma senin yüreğin kabarmış yavrum ... xD
yesil83 Bayan Üye 29 Mar 2012 #153 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma bal_böceği' Alıntı: yola cıkcaksın Genişletmek için tıkla ... seni uyanik seni @ konu : yakinda evlilik gorukuyor sevdigin biri ile
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma bal_böceği' Alıntı: yola cıkcaksın Genişletmek için tıkla ... seni uyanik seni @ konu : yakinda evlilik gorukuyor sevdigin biri ile
Gözde' Bayan Üye 29 Mar 2012 #156 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma iş teklifi gelebilir seni düşündürecek nitelikte
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 29 Mar 2012 #160 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma hahaha hahaha Pazar günü önemli işin var xD