---> Üstteki Üyeye Fal Bakma aglıcaksın
Bayan Taruz Bayan Üye 12 Mar 2013 #582 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Biraz sıkıntılar günler geçirmişsin ama şu aralar mutluluğa adım atıyorsun. xD
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Biraz sıkıntılar günler geçirmişsin ama şu aralar mutluluğa adım atıyorsun. xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Mar 2013 #583 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Sevineceğin Bir Haber Alacaksın ve Kısa Bir Yol Yapacaksın
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 13 Mar 2013 #585 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma kötü günler seni bekliyor, çok acı çekeceksin..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 16 Mar 2013 #588 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma goz var ustunde goz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Mar 2013 #590 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Bir Kısmetin var Senin Senden Uzakta Olduğu İçin Pek Meyil Veremiyorsun.. Mesafe Konusunu Aşsan Herşey Daha Güzel Olacak.
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Bir Kısmetin var Senin Senden Uzakta Olduğu İçin Pek Meyil Veremiyorsun.. Mesafe Konusunu Aşsan Herşey Daha Güzel Olacak.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #591 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma ne desem bos bıse yok
Mjoy Kayıtlı Üye 21 Mar 2013 #592 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma koreye gidicen ve kore vatandaşı olacan
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 23 Mar 2013 #594 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Mutluluk kapında
iSTiSNa Bayan Üye 24 Mar 2013 #595 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma 2 yolun var gözüm, biri aydinlik biri karanlik
Rock SouL Kayıtlı Üye 24 Mar 2013 #596 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma M harfi görüyorum kısmetin açık xD
iSTiSNa Bayan Üye 24 Mar 2013 #597 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma 2 kiz goruyorum 2side birbirinden slk xD baligin var kocaman hadi bakalm hayrlisi
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma 2 kiz goruyorum 2side birbirinden slk xD baligin var kocaman hadi bakalm hayrlisi