---> Üstteki Üyeye Fal Bakma birini çok kızdırmışsın 3 vakite kadar kötü şeyler yaşanacak
Armas Bayan Üye 31 Ocak 2013 #521 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma birini çok kızdırmışsın 3 vakite kadar kötü şeyler yaşanacak
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #522 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma hayatında ince bir çizgi olucak ve o çizgiden itibaren hiç beklemediğin güzel şeyler yaşıcaksın mutluluk çok yakın..
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma hayatında ince bir çizgi olucak ve o çizgiden itibaren hiç beklemediğin güzel şeyler yaşıcaksın mutluluk çok yakın..
'-DamLa Bayan Üye 31 Ocak 2013 #526 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Karahaber köşesi gibi mübarek xD Görüyorum Görüyorum banlancaksınnnn xD sınırsız hemide .
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Karahaber köşesi gibi mübarek xD Görüyorum Görüyorum banlancaksınnnn xD sınırsız hemide .
SaMuRai Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #527 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Mesaj sayın ve konu sayın sıfırlanacak replerini elinden alacaklar bana verecekler xD
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Mesaj sayın ve konu sayın sıfırlanacak replerini elinden alacaklar bana verecekler xD
Néppox Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #528 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Gördüm bak sana uzun bir yol görünüyor :R
'-DamLa Bayan Üye 31 Ocak 2013 #529 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Bu iyiliklerin bedelini ödeyeceksin :M
SaMuRai Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #530 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Seni forumdan sürecekler bidaha giremiyecen
SaMuRai Kayıtlı Üye 31 Ocak 2013 #534 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Site sıfırlancak sadece senin mesaj sayın gitcek bide konu bide rep
SaMuRai Kayıtlı Üye 5 Şub 2013 #540 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Of of her güzel şeyin bir sonu vardır Saçların beyazlaşacak