---> Üstteki Üyeye Fal Bakma :D papsım sende bu aralar çok mutlu bi habr alacaksın..görüyorum:D
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #21 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma papsım sende bu aralar çok mutlu bi habr alacaksın..görüyorum
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #22 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Aaaa bildin valla geldii salladın tuttuu.. bir sürü hayvan görüyorum bu falda bn...
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Aaaa bildin valla geldii salladın tuttuu.. bir sürü hayvan görüyorum bu falda bn...
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #23 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma birisi var görüyorum senden hoşlanıyo ama sana söylemek için karasız.ama 3 vakte kadar söylicek
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma birisi var görüyorum senden hoşlanıyo ama sana söylemek için karasız.ama 3 vakte kadar söylicek
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #24 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma aaa kimmiş baş harfinide görüyomusun iyi bak.. sen kurtulcan bnde onu görüyorum
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma aaa kimmiş baş harfinide görüyomusun iyi bak.. sen kurtulcan bnde onu görüyorum
eslem61 Bayan Üye 7 Ara 2011 #26 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma aa sen hala sölemedin ama baş harfini olmuyoo..selmaa bnm şaşırmamama şaşırıcaksın
---> Üstteki Üyeye Fal Bakma aa sen hala sölemedin ama baş harfini olmuyoo..selmaa bnm şaşırmamama şaşırıcaksın
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #27 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma baş harfini göremiyorum eslemcim yaa çok bulanık
buğlem Bayan Üye 7 Ara 2011 #30 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma göremiyorum gerçekten görürsem söylicem kım olduğunu
buğlem Bayan Üye 10 Ara 2011 #33 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma bazı şeyler için zamana ihtiyacın var görüyorum
Deniz kızı Bayan Üye 10 Ara 2011 #34 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Uzun vadeli ve mutlu bir yaşam seni bekliyor.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #35 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma istediğin kişiden haber gelecek..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #37 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma yapma ya uzun süre haber almadığın birinden haber alacaksın
Deniz kızı Bayan Üye 10 Ara 2011 #38 ---> Üstteki Üyeye Fal Bakma Çok kısa bir zaman sonra sevindirici bir haber alacaksın.