---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Deli olmanı yasaklıyorum.
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #82 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Emrivaki Konuşmanı Yasaklıyorum
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 May 2016 #83 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Yasak kelimesini kullanmanı yasakliyorum
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #86 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla klavyeyi yasaklıyorum
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #88 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Dama çıkmanı yasaklıyorum
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #90 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Seni sevebileceğimi düşünmeni yasaklıyorum kikikikikikikikikkkiiii
*Lykia Bayan Üye 2 May 2016 #91 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla bana aşık olmanı yasaklıyorum hehehehh:d
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #93 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla birlikte bir geleceğimiz olabileceğini düşünmeni yasaklıyorum :img-russian_roulett:aa8:
---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla birlikte bir geleceğimiz olabileceğini düşünmeni yasaklıyorum :img-russian_roulett:aa8:
*Lykia Bayan Üye 2 May 2016 #94 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Bana evlenme teklif etmeni yasaklıyorum.. hahahah
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #95 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Benden evlenme teklifi beklemeni yasaklıyorum
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 May 2016 #96 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Aşk yasamanizi yasakliyorum abla olarak
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #97 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla tanımadığın insanlara büyüklük sıfatıyla hitap etmeni yasaklıyorum
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 May 2016 #98 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Bana yasak koymani yasakliyorum
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 2 May 2016 #99 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Bana cevap vermeni yasaklıyorum
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 May 2016 #100 ---> Üstteki Üyeye Birşey Yasakla Bu oyuna girmeni yasakliyorum