---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Veririm tabiiki de
Néppox Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #203 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Sanki kız veriyor xD Veririm :R
SaMuRai Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #204 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Allah emri ile verdim gitti hayırlı olsun xD
Néppox Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #205 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Sağolasın hayrını görür müyüm ki ? xD Veririm ben de ya
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Sağolasın hayrını görür müyüm ki ? xD Veririm ben de ya
SaMuRai Kayıtlı Üye 1 Şub 2013 #206 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Vermiştim ama diğer gülü demi istiyon ? Anneni babanı getir bakalım xD
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Vermiştim ama diğer gülü demi istiyon ? Anneni babanı getir bakalım xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Şub 2013 #208 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? yes
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Şub 2013 #210 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? tabıı
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Şub 2013 #217 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? evt
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Şub 2013 #220 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Olabilir