---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? bi tane weririm başkalarına da kalsın :D:D
doostum_ Kayıtlı Üye 12 Kas 2010 #881 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? bi tane weririm başkalarına da kalsın
'-Gamze Bayan Üye 12 Kas 2010 #882 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? bekir yazici' Alıntı: bi tane weririm başkalarına da kalsın Genişletmek için tıkla ... ainen 1 tane veririm
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? bekir yazici' Alıntı: bi tane weririm başkalarına da kalsın Genişletmek için tıkla ... ainen 1 tane veririm
doostum_ Kayıtlı Üye 12 Kas 2010 #883 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? ben kendime kafa atsam sende atarsın weririm
doostum_ Kayıtlı Üye 12 Kas 2010 #886 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? weririm hemşerime
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 15 Kas 2010 #890 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Tabiki
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 17 Kas 2010 #896 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Veririm
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 17 Kas 2010 #898 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Veririmm