---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Veririm
` Nur ~ Bayan Üye 9 Eki 2010 #363 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Ay yaaa xD Bende vermiyoRum xD
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #364 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Orman veriyorumxD
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #367 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? babatya veririmxD
CoLinX Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #368 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? sana iki demet güL bi demet lale iki uc demette orkide veriyorum şaksndşand
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? sana iki demet güL bi demet lale iki uc demette orkide veriyorum şaksndşand
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #370 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Ben dükkanı açayım o zamanxD Veririm
CoLinX Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #374 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? uc bes demet daha verim
CoLinX Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #376 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? sanaa yaralarımda cıcekler ılk yardım geceler bırazda ve yagmurda kurtarılması ımkansız acılar bırakıyorum
---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? sanaa yaralarımda cıcekler ılk yardım geceler bırazda ve yagmurda kurtarılması ımkansız acılar bırakıyorum
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #377 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? gözlüğüne babatya sıkıştırırımxD
Emel* Prenses 9 Eki 2010 #378 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Skofiyıldıma hepsi feda olsun xD
BravehearTs Kayıtlı Üye 9 Eki 2010 #379 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? ayyhhahaha Gül bahçesi veriyorum sana
Emel* Prenses 9 Eki 2010 #380 ---> Üstteki Üyeye Bir Demet Gül Verirmisiniz? Bende o bahçeyi sana geri gveriyorum :11: