---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL benim tipim :D
ByShekil Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #1,823 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL biz burda bas basayız heralde güzel
Iremciq Bayan Üye 20 Ocak 2010 #1,824 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL HERhaLde ben geLince susuyOLaer nedensexD yakI$IkLi
ByShekil Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #1,825 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL hm güzel rahat rahat konusabilirm harika
ByShekil Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #1,827 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL dünyanın 7 harikasından biri galiba
Iremciq Bayan Üye 20 Ocak 2010 #1,828 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL Wuuuu imirzaLIogLu haLt etmish derim
ByShekil Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #1,829 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL yok ya o adamdaki karizma bi ayrı eline kimse su dökemez derim
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 20 Ocak 2010 #1,830 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL evet bas basasınız hatta sımdı dıeselle konuscam hepımızı banlasın daha bı basbasa kalın arkadaslar napıyosunuz ya oyun yerı burası dıger konusmak ıstedıklerınızıo lutfen sohbette konusun.
---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL evet bas basasınız hatta sımdı dıeselle konuscam hepımızı banlasın daha bı basbasa kalın arkadaslar napıyosunuz ya oyun yerı burası dıger konusmak ıstedıklerınızıo lutfen sohbette konusun.
Iremciq Bayan Üye 20 Ocak 2010 #1,833 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL ÖZÜR ya biraz sakaLasiyorduk..sürcü lisan ettiysek affoLa oyun yani biraz eylenellim istedik
---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL ÖZÜR ya biraz sakaLasiyorduk..sürcü lisan ettiysek affoLa oyun yani biraz eylenellim istedik
ByShekil Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #1,834 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL valla özür diliycek bi durum yok ben özür dilemem
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 20 Ocak 2010 #1,835 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL Sohbet etmek için açılan bi bölüm var dmi oraya gidin .. iyidr
ByShekil Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 #1,837 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL sonucta oyunun kuralını bozmadık sıkıntı yapmayın bu kadar arkadaslar güzel
---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL sonucta oyunun kuralını bozmadık sıkıntı yapmayın bu kadar arkadaslar güzel