---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL tuğba şahanedir allah sahibine bagıslasın kankimi
M Massacre Kayıtlı Üye 5 Tem 2014 #4,681 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL tuğba şahanedir allah sahibine bagıslasın kankimi
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 5 Tem 2014 #4,683 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL Hoş temiz yüzlü canlı Seveven güzel bir tip sahip vesselâm ayni zamanda rep le ilgileniyor galiba ilgimi çekti
---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL Hoş temiz yüzlü canlı Seveven güzel bir tip sahip vesselâm ayni zamanda rep le ilgileniyor galiba ilgimi çekti
M Massacre Kayıtlı Üye 6 Tem 2014 #4,686 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL onun yüreği yeter . karizmatik yakışıklı
M Massacre Kayıtlı Üye 6 Tem 2014 #4,688 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL güzel bakan göz güzel görür lafını düşünmeden söyleyecek yüreği olan ender adamlardan kasıntısız
---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL güzel bakan göz güzel görür lafını düşünmeden söyleyecek yüreği olan ender adamlardan kasıntısız
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 6 Tem 2014 #4,689 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL dogru direk lafı soyleyen biri
Heulwen Kayıtlı Üye 15 Tem 2014 #4,693 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL Yakışıklı, kıskanıyorum diyebilirim.
toprakkokusu Bayan Üye 15 Tem 2014 #4,694 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL Bilmem hiç görmedim kendisini
toprakkokusu Bayan Üye 16 Tem 2014 #4,696 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL valla iyidir sanırım görmedim
' Beşiktaşk Bayan Üye 16 Tem 2014 #4,699 ---> Üstteki Üyenin Tipi nasıL ask kadini guzellestirirmis oda asik olduguna gore tespitin boylesi