---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Tünaydın
Silencio Kayıtlı Üye 26 Tem 2014 #1,821 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Tünaydın
S Stinko Kayıtlı Üye 27 Tem 2014 #1,822 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Arkana bak
M Massacre Kayıtlı Üye 27 Tem 2014 #1,823 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? sa
Queen2 N.❤ Prenses 27 Tem 2014 #1,824 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? kanka biraz para versene borcum var
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? kanka biraz para versene borcum var
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 Tem 2014 #1,825 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Ooo oo ne aber nasıl gidiyor ne yapiyon unutan gıcık alan insan nerelerde sin çocuklar nasıl derdim hahaha
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Ooo oo ne aber nasıl gidiyor ne yapiyon unutan gıcık alan insan nerelerde sin çocuklar nasıl derdim hahaha
M Massacre Kayıtlı Üye 27 Tem 2014 #1,826 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? kimsiz olmaz die sorardım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 Tem 2014 #1,827 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Kimsesiz bensiz olmaz derdim Ne yapıyorsun nasıl gidiyor derdim
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Kimsesiz bensiz olmaz derdim Ne yapıyorsun nasıl gidiyor derdim
Azra Hane Bayan Üye 28 Tem 2014 #1,828 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Aşka kapımı kapattım. Sensiz olmaz sözüde inandırıcı gelmiyor..
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Aşka kapımı kapattım. Sensiz olmaz sözüde inandırıcı gelmiyor..
Kralicee Bayan Üye 31 Tem 2014 #1,829 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Merhaba
Azra Hane Bayan Üye 31 Tem 2014 #1,830 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Yeni mi geldin?
Silencio Kayıtlı Üye 1 Ağu 2014 #1,831 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Merhaba
Azra Hane Bayan Üye 1 Ağu 2014 #1,832 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Sevgilin bunu duymasın. xD
' Beşiktaşk Bayan Üye 1 Ağu 2014 #1,833 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Foruma hoşgelmişşin gardaş , derdim
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Foruma hoşgelmişşin gardaş , derdim
Azra Hane Bayan Üye 1 Ağu 2014 #1,834 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Sagol tatlım
Skaikru Kayıtlı Üye 1 Ağu 2014 #1,835 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Tipimi çok merak etmiş bi fotoğrafimi atardim
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Tipimi çok merak etmiş bi fotoğrafimi atardim
Azra Hane Bayan Üye 1 Ağu 2014 #1,836 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Beklemekteyim gece uzun xD
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 Ağu 2014 #1,837 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? boş mesaj
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 2 Ağu 2014 #1,838 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Kaçak larda sin derdim
Skaikru Kayıtlı Üye 2 Ağu 2014 #1,839 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Sen hayırdır
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 Ağu 2014 #1,840 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? bekçii işler nasıl gidiyo