---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? ben sokak kızımıyım töbe töbe :D
Valetta Bayan Üye 1 Kas 2013 #1,701 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? ben sokak kızımıyım töbe töbe
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #1,702 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Öyle bişey demedim Senin araban varmış ne olacak gelirken al
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Öyle bişey demedim Senin araban varmış ne olacak gelirken al
Valetta Bayan Üye 1 Kas 2013 #1,703 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Centilmen bi erkek genç bi kızın sokaklarda dolaşmasına razı olmazz bilmem anlatabildim mi hıhh
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Centilmen bi erkek genç bi kızın sokaklarda dolaşmasına razı olmazz bilmem anlatabildim mi hıhh
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #1,704 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? anladım o zaman sen çay koy ben size geleyim
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? anladım o zaman sen çay koy ben size geleyim
Valetta Bayan Üye 1 Kas 2013 #1,705 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? ahahah koptum baktın olmuyo başka yöntem
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? ahahah koptum baktın olmuyo başka yöntem
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #1,706 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? hahaha Çayırovadan al beni
Valetta Bayan Üye 1 Kas 2013 #1,707 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Mc donald
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #1,708 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Tamam bana uyar meşhur park vardı orda orasıda olabilir
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Tamam bana uyar meşhur park vardı orda orasıda olabilir
Valetta Bayan Üye 1 Kas 2013 #1,709 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Hangi park
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #1,710 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Unuttum yaa Sonra daha detaylı anlatırım İyiii geceler mesajı atarım
---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Unuttum yaa Sonra daha detaylı anlatırım İyiii geceler mesajı atarım
Silencio Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #1,711 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? İyi geceler adamımmm
'Gülümse :D Prenses 1 Kas 2013 #1,712 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? selamm
Silencio Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #1,713 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? A.s Nasılsın?
M Moreas Bayan Üye 2 Kas 2013 #1,714 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? İyi ki varsın sen.
Pâye Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #1,715 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? melemen yaptım kankii gel
Silencio Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #1,716 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Nassın ?
M Moreas Bayan Üye 2 Kas 2013 #1,717 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? İyiyim sen?
Silencio Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #1,718 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? İyiyim bende. Napıyosun?
Pâye Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #1,719 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? Naber yaaa: D
Silencio Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #1,720 ---> Üstteki Üyenin Telefon Numarasını Bilsen Ne Mesaj Yazardın ? İyidir senden naber