---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Kuzumm nağğberrr (: :P
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,401 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Kuzumm nağğberrr
Sevda'Lı Bayan Üye 4 Ağu 2011 #1,402 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyiyim fıstıkım senden naağber (gören 40 yıllık arkadas sanır xD)
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyiyim fıstıkım senden naağber (gören 40 yıllık arkadas sanır xD)
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,403 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! öyleyiz zaten :Ç Bende iyilik nolsun
Sevda'Lı Bayan Üye 4 Ağu 2011 #1,404 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Naptın bebis özledim xD
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,405 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Bende özledim hayatım bulusalim
eternal Banned 4 Ağu 2011 #1,406 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! gelde yardım et :Ç
Sevda'Lı Bayan Üye 4 Ağu 2011 #1,407 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Tamam tatlim pazar günü nerde olsun
OlDsToNeGirL Banned 4 Ağu 2011 #1,408 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! İhhhmmm neresi olsn İst Kadıköy olsnmu :Ç
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! İhhhmmm neresi olsn İst Kadıköy olsnmu :Ç
İnciBaran Bayan Üye 4 Ağu 2011 #1,409 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! yüzündeki tebesüm eksik olmasın.. günün aydın olsun..
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! yüzündeki tebesüm eksik olmasın.. günün aydın olsun..
nAdyA Banned 4 Ağu 2011 #1,410 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! melapa yazardım
OlDsToNeGirL Banned 5 Ağu 2011 #1,411 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Nağberr canımsss
İnciBaran Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,412 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hayırlı cumalar
Sevda'Lı Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,413 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Nasılsın TatLım
OlDsToNeGirL Banned 5 Ağu 2011 #1,414 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Kuzucmmmmm
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #1,415 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hayırlı cumalar
Laviinya Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,416 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! bugün cuma
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #1,417 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! komik kız nbr ?
Laviinya Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,418 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyidir senden naber
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 5 Ağu 2011 #1,419 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyidir
gulnare Bayan Üye 5 Ağu 2011 #1,420 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Salam.necesen ne var ne yox türkiyede hava necedir? Yazardım:2:
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Salam.necesen ne var ne yox türkiyede hava necedir? Yazardım:2: