---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nsL qidio cnmm?
| MatmazeL | Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,181 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nsL qidio cnmm?
SuqArbOy Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,182 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii qidio saol dedikodu yapıoz
| MatmazeL | Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,183 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii ypn kimin hakkindaxD
SuqArbOy Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,184 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Senin hakkında
| MatmazeL | Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,185 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ßidaa ßana msj atma
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 3 Ocak 2010 #1,186 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! İyi geceler canım,kib..Seni Seviyorum p
| MatmazeL | Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,187 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Snada tatLmm ßß cici bak kendine ßende snii sewioRm öpüLdün
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Snada tatLmm ßß cici bak kendine ßende snii sewioRm öpüLdün
SuqArbOy Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,188 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii qeceLer tanıstıqıma sevindm qörsmk üzere
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii qeceLer tanıstıqıma sevindm qörsmk üzere
| MatmazeL | Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,189 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! snada bnde m.oLdum
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,190 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ege'nın sarkılarını dınlemelısın
dreams Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,191 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! kimsiniz xD
karagümrük Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,192 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nbr derim
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,193 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! uyus alican derim xD
NiL_GüN Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,194 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! İyiyim kardeşim sen nasılsın derim
karagümrük Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,195 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! oo iidr derm
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,196 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nilgün araya yazı girmiş dikkatli oynayalım alican sana öö yazardım
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nilgün araya yazı girmiş dikkatli oynayalım alican sana öö yazardım
karagümrük Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,197 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! modm naborsun derm
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 3 Ocak 2010 #1,198 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! düzgün konuş derım xD
karagümrük Kayıtlı Üye 3 Ocak 2010 #1,199 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sanane derm hahaha