---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! kubram nasılsın canım benim
İnci 1907 Prenses 13 May 2009 #861 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! kubram nasılsın canım benim
R RaPizM^^ Bayan Üye 13 May 2009 #862 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iiyim incimm sen nasılsın xD
sleepless Bayan Üye 13 May 2009 #863 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! hey sen..nabiüsun
İnci 1907 Prenses 14 May 2009 #864 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! neslim nerden sen ya
PERITOZU Bayan Üye 14 May 2009 #865 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Haftanın En Güzel üyesi Başarının Devamı Dileği Ile
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Haftanın En Güzel üyesi Başarının Devamı Dileği Ile
İnci 1907 Prenses 20 May 2009 #866 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ov saol bitanem nasılın nasıl gidiyo hayat
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ov saol bitanem nasılın nasıl gidiyo hayat
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 May 2009 #867 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Piştt nasıl Gİdiyoo ..
İnci 1907 Prenses 20 May 2009 #868 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! b.k gibi sercanım senden nehaber
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 May 2009 #869 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! NaSıl Olsun yha B.k Gibi olan arkadaşları görünce Moral ister istemez 0 oluo..
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! NaSıl Olsun yha B.k Gibi olan arkadaşları görünce Moral ister istemez 0 oluo..
İnci 1907 Prenses 20 May 2009 #870 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ah sercanım ah anlat neler yapıyosun
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 May 2009 #871 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
J judaa Kayıtlı Üye 20 May 2009 #872 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! to be a rock & not to roll.. .)
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 May 2009 #873 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Piştt sendemi Tlfn Kulanıyon
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 May 2009 #874 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sercan nabıon sekerim x)
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 May 2009 #875 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! İyiDİr SerRam NASıl Ondan Haber vver Sen Bana..
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! İyiDİr SerRam NASıl Ondan Haber vver Sen Bana..
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 May 2009 #876 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii ii bedava smslerim bitti çok dertliyim yaa :19:
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ii ii bedava smslerim bitti çok dertliyim yaa :19:
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 May 2009 #877 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Nie NE Derdin VAR Kıss..
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 May 2009 #878 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! smslerim bitti :19: nabcam ben :19:
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 20 May 2009 #879 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ben ne yapıorsam onu yap..: benimde bitti.
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! ben ne yapıorsam onu yap..: benimde bitti.
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 May 2009 #880 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! bnm bitmemesi lazımdı yaa