---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! sLm
kanat$z_melek Bayan Üye 5 May 2009 #762 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Nbr abicixim
endLesS Webmaster 5 May 2009 #763 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyidir senden nbr uysucugum
kanat$z_melek Bayan Üye 5 May 2009 #764 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! süperim okuldan yırttım bugn keyfim bomba
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! süperim okuldan yırttım bugn keyfim bomba
İnci 1907 Prenses 6 May 2009 #765 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! knaatsızım napıyosun
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #766 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Bana yemek yapsana İnci acıktım
İnci 1907 Prenses 6 May 2009 #767 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! yeni yemek yedim ama seni mi kırcam ne istiyosun ercanım
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! yeni yemek yedim ama seni mi kırcam ne istiyosun ercanım
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #768 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Ne varsa İncim Çayda hazırla bi zahmet
SpOoK_q!RL Bayan Üye 6 May 2009 #769 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! nßr ercan kntrüm yok bana kntr atsanaa
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #770 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Kaç tane istiyon =))
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 6 May 2009 #771 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! " Naber Ercan :2: "
MiRacLe* Bayan Üye 6 May 2009 #772 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! biliyom zaten Emre yazardım
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #773 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Naber Kayra
MiRacLe* Bayan Üye 6 May 2009 #774 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyidir Ercan senden
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #775 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyidir saol Görüşemiyoz çoktandır hiç mesaj atmıyon ne iş
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! iyidir saol Görüşemiyoz çoktandır hiç mesaj atmıyon ne iş
MiRacLe* Bayan Üye 6 May 2009 #776 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! telefonu bnde olanlar biliyo hiç rahat bırakmıyom sen bna diceğine kendine bak sen sanki çok atıyon
---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! telefonu bnde olanlar biliyo hiç rahat bırakmıyom sen bna diceğine kendine bak sen sanki çok atıyon
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 6 May 2009 #777 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! " Kayra " Yazardım
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #778 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Emre Nasıl gidiyo
MiRacLe* Bayan Üye 6 May 2009 #779 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Ercan soruma cevap ver
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #780 ---> Üsteki üyenin tlf numarasını bilsen ne mesaj atardın .! Sen at bende atacam söz