---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? avatarımdan ne ıstıyon :D ımza :D
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #1,941 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? avatarımdan ne ıstıyon ımza
Mjoy Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #1,942 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? bede avatarını değiştirirdim
Lilith Daughter of the Void Admin 6 Ocak 2013 #1,943 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Sanırım sadece şehrini.
yigitbircan Banned 7 Ocak 2013 #1,945 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Rep puani ni P
Armas Bayan Üye 7 Ocak 2013 #1,946 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? az ama öz avatarını değiştirmeliyim
yigitbircan Banned 7 Ocak 2013 #1,947 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Ben Rep puanini dedim degistirdim..Sen avartar dedin hadi bakalım görelim.. Ruh hali.
---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Ben Rep puanini dedim degistirdim..Sen avartar dedin hadi bakalım görelim.. Ruh hali.
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #1,953 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? iliski durumunu
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 #1,955 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? avatar
E Ege35 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 #1,959 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? isminde ki aura yı çıkarır sondaki (i) harfini kalan iki harfin arasına yerleştirirdim : )))
---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? isminde ki aura yı çıkarır sondaki (i) harfini kalan iki harfin arasına yerleştirirdim : )))
SaMuRai Kayıtlı Üye 25 Ocak 2013 #1,960 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Ne anlamı kaldı Avatarını