---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Avatar
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Şub 2012 #961 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Avatar
parasite Kayıtlı Üye 6 Şub 2012 #962 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Ruh halini değiştirmek isterdim...
Sahraa! Bayan Üye 6 Şub 2012 #965 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Avatarında ısrarcıyım.
parasite Kayıtlı Üye 6 Şub 2012 #966 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Rep Puanını ...
Sahraa! Bayan Üye 6 Şub 2012 #967 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Bu daha iyi Yaşadığı yeri.
parasite Kayıtlı Üye 6 Şub 2012 #968 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Onu ben de çok istiyorum ama bütün sevdiklerim burada olduğu için bir türlü kopamıyorum.Yoksa çoktan kaçardım bu şehirden... Konu sayısını ...
---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? Onu ben de çok istiyorum ama bütün sevdiklerim burada olduğu için bir türlü kopamıyorum.Yoksa çoktan kaçardım bu şehirden... Konu sayısını ...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 10 Şub 2012 #980 ---> Üstteki Üyenin Neyini Değiştirmek İstersin? hiçbir şey