---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın yaşamak hiç bişiini
düşsokağı1 Banned 20 Tem 2009 #1,643 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın hepside kafadan ne güzel dimi, saçmalamayın lütfen çünkü size saçmalamak yakışmıyo... hiç bişeyini...
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın hepside kafadan ne güzel dimi, saçmalamayın lütfen çünkü size saçmalamak yakışmıyo... hiç bişeyini...
K kuzey_li Kayıtlı Üye 20 Tem 2009 #1,644 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın kesın ve kesın hıc birşiiini
düşsokağı1 Banned 20 Tem 2009 #1,645 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın ne tesadüf... hiçbişeyini....
K kuzey_li Kayıtlı Üye 20 Tem 2009 #1,646 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın niyse ben kaçtım açık olmak gerekirse imzan güzel ama kıskanmadım sadece güzel..
---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın niyse ben kaçtım açık olmak gerekirse imzan güzel ama kıskanmadım sadece güzel..
düşsokağı1 Banned 20 Tem 2009 #1,647 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın tşk ederim.. ii günler size, hiç bişeyini...
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 2 Ağu 2009 #1,653 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Parmağını dicem resim senin değil rep puanını
king_blood Kayıtlı Üye 3 Ağu 2009 #1,657 ---> Üstteki üyenin nesini kıskanırsın Eğer hakkını veriyorsa 'Ruh halini '