---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala :D damacana
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 22 Nis 2011 #83 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala su balonu xD
´ LoveJ. Bayan Üye 23 Nis 2011 #85 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Hicbişey vurmasam olmaz mı xD
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #86 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Kağıt uçurtma canı yanmasın.
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #90 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Ben monitörüme kıyamam.Dolabım.
starchuck Bayan Üye 23 Nis 2011 #91 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala senin o kafan için aslında hiç bir şeyimi feda edemem o yüzden kalem
---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala senin o kafan için aslında hiç bir şeyimi feda edemem o yüzden kalem
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #92 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Bana atarken kendine zarar veriyorsun zaten. Ben hava atıyorum.
---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Bana atarken kendine zarar veriyorsun zaten. Ben hava atıyorum.
starchuck Bayan Üye 23 Nis 2011 #93 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala senin havanı ben az önce söndürdüm zaten bence başka bir şey at ben su atıyorum
---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala senin havanı ben az önce söndürdüm zaten bence başka bir şey at ben su atıyorum
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #94 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Benim havam yanmıyo ki nereye söndürüyosun.
starchuck Bayan Üye 23 Nis 2011 #95 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala böyle espri yapmayı nerden öğrendi ? oyununda dışına çıkma domates atmak istiyorum
---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala böyle espri yapmayı nerden öğrendi ? oyununda dışına çıkma domates atmak istiyorum
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #96 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala İğrençleşebiliyorum.Ruh halime göre. Nedense sana kıyamadım.Onun için yumruk atıyorum. hahaha
---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala İğrençleşebiliyorum.Ruh halime göre. Nedense sana kıyamadım.Onun için yumruk atıyorum. hahaha
starchuck Bayan Üye 23 Nis 2011 #97 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala bende sana tekme tokat dalıyorum çirkefffffff
Nuri alco Banned 23 Nis 2011 #98 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala Zuhahahah Şaka didimdi. Ben sana mektup atıyorum.
iskelet Bayan Üye 23 Nis 2011 #100 ---> Üsttekinin kafasında bişey kır parçala kafana kıyamam silgi olsun