---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir Susayisan Sus, Susmayisan Afgur :D süper
parpali Banned 24 Kas 2011 #2,781 ---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir Susayisan Sus, Susmayisan Afgur süper
H Horus Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #2,793 ---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir - O' na bakmak bitirdiğini sandığın bir romanın sadece önsözünü okuduğunu fark etmekti.. Duygulandım.
---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir - O' na bakmak bitirdiğini sandığın bir romanın sadece önsözünü okuduğunu fark etmekti.. Duygulandım.
H Horus Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #2,796 ---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir Allah kavuştursun.Aynı durumları bizde yaşamak üzereyiz.
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 24 Kas 2011 #2,797 ---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir hiç tavsiye etmem mümkünse kaçın kurtuLun imzaya bittim
H Horus Kayıtlı Üye 24 Kas 2011 #2,798 ---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir Teşekkürler. Ben kaçmayı hiç tavsiye etmiyorum.
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 24 Kas 2011 #2,799 ---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir 15 ay gözlerimin daLdığı yerde ... Bana gülüyorsunuz; Çünkü sizden farklıyım. Bende size gülüyorum; Çünkü hepiniz aynısınız...:36::36:
---> Üsttekinin İmzasını DegerLendir 15 ay gözlerimin daLdığı yerde ... Bana gülüyorsunuz; Çünkü sizden farklıyım. Bende size gülüyorum; Çünkü hepiniz aynısınız...:36::36: