---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee :) Çok güzeLsin xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 13 Kas 2010 #181 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee Çok güzeLsin xD
LityuM Bayan Üye 13 Kas 2010 #182 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee Çok şekersin, acba sen Pamuk şeker misn hahaha
` Nur ~ Bayan Üye 13 Kas 2010 #183 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee çok güzeL avatarın varrrrr :R
Deathalone Banned 13 Kas 2010 #184 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee way arkds utanır insan böyle güzel olunur mu hahaha
` Nur ~ Bayan Üye 13 Kas 2010 #185 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee Deathalone' Alıntı: way arkds utanır insan böyle güzel olunur mu hahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha Of ya bi insanın tuttuğu takım bu kadar mı asaLetLi oLur xD
---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee Deathalone' Alıntı: way arkds utanır insan böyle güzel olunur mu hahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha Of ya bi insanın tuttuğu takım bu kadar mı asaLetLi oLur xD
Deathalone Banned 13 Kas 2010 #186 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee bu kadar gzl bir hanfendinin arkdsm olmsı ne gzl bir onur
---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee bu kadar gzl bir hanfendinin arkdsm olmsı ne gzl bir onur
Deathalone Banned 13 Kas 2010 #188 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee anam anam gözlere kaslara bak:88:
doostum_ Kayıtlı Üye 14 Kas 2010 #190 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee inci gibisin hatta gibisi yok
İnci 1907 Prenses 14 Kas 2010 #191 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee karbeyaza yakınsın çok şanslısın kıskanıyorum seni desem yeridir
---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee karbeyaza yakınsın çok şanslısın kıskanıyorum seni desem yeridir
Barbosa Kayıtlı Üye 14 Kas 2010 #192 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee Sizin gibi güzel bi bayanı burda ilk kez görüyorum
REiSS Kayıtlı Üye 23 Kas 2010 #194 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee Aman Aman Bu Ne Güzellik Efendim
ayLinnn Banned 23 Kas 2010 #196 ---> Üsteki üyenin hoşlanacagı şeyler söylee çok iyi birisin bekircan