---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Seline olan aski:R
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 20 Nis 2016 #5,921 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Seline olan aski:R
sevdaseli Bayan Üye 20 Nis 2016 #5,922 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? çok tatlı oluşu
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 20 Nis 2016 #5,923 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Çok kibar ve minnoş olması
sevdaseli Bayan Üye 20 Nis 2016 #5,924 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? dünya tatlısı oluşu
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 21 Nis 2016 #5,925 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Çok şirin olması.
sevdaseli Bayan Üye 21 Nis 2016 #5,926 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? sempatik cana yakın oluşu
M Moreas Bayan Üye 21 Nis 2016 #5,928 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Film ve Buğu aşığı Galatasaraylı Atatürkçü sevdiğim :*
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Film ve Buğu aşığı Galatasaraylı Atatürkçü sevdiğim :*
Silencio Kayıtlı Üye 21 Nis 2016 #5,929 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Mor ve Özgür Aşığı sevgilim
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 21 Nis 2016 #5,930 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Selin ile olan aşkları
Silencio Kayıtlı Üye 21 Nis 2016 #5,931 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Çalışkanlığı, karakterli duruşu, hanım efendiliği, film sevdası, kibarlığı.
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Çalışkanlığı, karakterli duruşu, hanım efendiliği, film sevdası, kibarlığı.
sevdaseli Bayan Üye 22 Nis 2016 #5,932 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? beyefendiligi saygılı oluşu selinimle olan aşkları rabbim nazardan korusun sizleri
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? beyefendiligi saygılı oluşu selinimle olan aşkları rabbim nazardan korusun sizleri
grafi_boyz Kayıtlı Üye 24 Nis 2016 #5,933 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? sempatik olmasıı
M Moreas Bayan Üye 24 Nis 2016 #5,935 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Galatasaraylı Atatürkçü. Onlara olduğu kadar bana da aşık, bana ve sevdiklerine sadık sevdiğim insan.
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Galatasaraylı Atatürkçü. Onlara olduğu kadar bana da aşık, bana ve sevdiklerine sadık sevdiğim insan.
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 25 Nis 2016 #5,936 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Doğallığı, sevecenliği, aşkları, sempatikliği, kibarlığı, saygısı ve daha nicesi.. :R
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Doğallığı, sevecenliği, aşkları, sempatikliği, kibarlığı, saygısı ve daha nicesi.. :R
M Moreas Bayan Üye 26 Nis 2016 #5,937 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Canayakın tatlı mı tatlı çok sevecen çalışkan güzeller güzeli
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Canayakın tatlı mı tatlı çok sevecen çalışkan güzeller güzeli
Queen2 N.❤ Prenses 8 May 2016 #5,939 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? benim için kardes