---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Doğalligi
Queen2 N.❤ Prenses 10 Tem 2014 #5,322 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? canımm :Ü
kaff Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,323 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? sevimli biri sanki..benim bildiğim bu en azından.. ne kadar çok boğa burcu var sitede..
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? sevimli biri sanki..benim bildiğim bu en azından.. ne kadar çok boğa burcu var sitede..
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,325 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Doğru oluşu
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 10 Tem 2014 #5,326 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Derin42: Olgunluğunu sevdiğim, güzel konular paylaşan bi arkadaş. sensiz olmaz: Aktifliği.
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Derin42: Olgunluğunu sevdiğim, güzel konular paylaşan bi arkadaş. sensiz olmaz: Aktifliği.
kaff Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,328 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? derin42...iyi niyetli,hümanist ve hayalperest.. sensiz olmaz..aktif bir üye..enazından bana göre fazla aktif.. sim...forum oyunlarında oynamaktan en çok zevk aldığım üye..
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? derin42...iyi niyetli,hümanist ve hayalperest.. sensiz olmaz..aktif bir üye..enazından bana göre fazla aktif.. sim...forum oyunlarında oynamaktan en çok zevk aldığım üye..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 10 Tem 2014 #5,329 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Forumun en iyi yorumcu üyesi, 6. hissi fazla kuvvetli.
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Forumun en iyi yorumcu üyesi, 6. hissi fazla kuvvetli.
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,330 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Sim' Alıntı: Forumun en iyi yorumcu üyesi, 6. hissi fazla kuvvetli. Genişletmek için tıkla ... Forumun avatar yapımcısı avatar filmin baş rolunyapacsm kişi hehe
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Sim' Alıntı: Forumun en iyi yorumcu üyesi, 6. hissi fazla kuvvetli. Genişletmek için tıkla ... Forumun avatar yapımcısı avatar filmin baş rolunyapacsm kişi hehe
kaff Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,331 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Sim' Alıntı: Forumun en iyi yorumcu üyesi, 6. hissi fazla kuvvetli. Genişletmek için tıkla ... forumun en iyi şımartanı..
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Sim' Alıntı: Forumun en iyi yorumcu üyesi, 6. hissi fazla kuvvetli. Genişletmek için tıkla ... forumun en iyi şımartanı..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 10 Tem 2014 #5,332 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Rep Puanı en güzel olanı. (5000) :kikiki:
kaff Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,333 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? inan ne işe yaradığını bilmiyorum o puanın..iyi bişi herhalde.. o hep mesafeli,düzgün ve seviyeli..
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? inan ne işe yaradığını bilmiyorum o puanın..iyi bişi herhalde.. o hep mesafeli,düzgün ve seviyeli..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 10 Tem 2014 #5,334 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Postbit'te bu var; . Beğendiğin konulara, yorumlara Rep+ veya - verebiliyorsun. Öyle bişey. İnsanları iyi analiz edebilen birisi kendisi.
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Postbit'te bu var; . Beğendiğin konulara, yorumlara Rep+ veya - verebiliyorsun. Öyle bişey. İnsanları iyi analiz edebilen birisi kendisi.
kaff Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,335 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? sadece dinlemiyor karşısındakini..anlamaya gayret ediyor ki en önemli özelliklerinden biri bu..
---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? sadece dinlemiyor karşısındakini..anlamaya gayret ediyor ki en önemli özelliklerinden biri bu..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 10 Tem 2014 #5,336 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? Az fakat öz yorum yapan nadir insanlardan.
M Massacre Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,337 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? güzel avatarların sahibi
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 10 Tem 2014 #5,338 ---> Üstteki Üyenin Forumda Bilinir Özelliği ? V.İ.P