---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? Yüzük :)
ReBelliS Bayan Üye 19 Tem 2012 #703 ---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? YERE OTURMASIN DİYE Minder xD
ReBelliS Bayan Üye 19 Tem 2012 #706 ---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? Valetta' Alıntı: Parfüm Genişletmek için tıkla ... xD Kitap
---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? Valetta' Alıntı: Parfüm Genişletmek için tıkla ... xD Kitap
BitliPire Bayan Üye 22 Tem 2012 #715 ---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? En çok özlediği,sevdiği insanla buluşturma şansını verirdim
---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? En çok özlediği,sevdiği insanla buluşturma şansını verirdim
'hayaL Bayan Üye 22 Tem 2012 #716 ---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? o zaman tunceliye gitmek lazım) Annesinin resmini koyması için çerçeve hediye ederdim
---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? o zaman tunceliye gitmek lazım) Annesinin resmini koyması için çerçeve hediye ederdim
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #718 ---> Üstteki üyenin doğum günü ona ne alırdın? Çok yakışıcağını düşünüyorum :R