Cezanın FUll Albümünü aLırız :)
m3rv3 Bayan Üye 11 Şub 2008 #182 ii güllü olsun hahaha hangi sevgili olsa da alsa hahaha bnd snaa pasta alırım doum günü pastası hahaha
ii güllü olsun hahaha hangi sevgili olsa da alsa hahaha bnd snaa pasta alırım doum günü pastası hahaha
Shade.Anqer Kayıtlı Üye 11 Şub 2008 #183 Cnn SaoLsun Kutlaman yeterde daha cok war nese ben sana 1 adet dikensiz kırmızı qül alırım eline batmasın
Cnn SaoLsun Kutlaman yeterde daha cok war nese ben sana 1 adet dikensiz kırmızı qül alırım eline batmasın
Sheqilgirl Bayan Üye 11 Şub 2008 #189 Anqer' Alıntı: Bi Mini aLırdım 6. hissim mini giydiqini sölüo Genişletmek için tıkla ... hehe ben giymem öLeD::91:
Anqer' Alıntı: Bi Mini aLırdım 6. hissim mini giydiqini sölüo Genişletmek için tıkla ... hehe ben giymem öLeD::91:
ChocoLat£qirL Bayan Üye 11 Şub 2008 #198 schizophrenic' Alıntı: cikolata Genişletmek için tıkla ... verilmiş en gsel hediye olur üstteki absoult :184:
schizophrenic' Alıntı: cikolata Genişletmek için tıkla ... verilmiş en gsel hediye olur üstteki absoult :184: