---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Ustteki benden daha agresif.
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2012 #2,521 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Ustteki benden daha agresif.
LiFe Kayıtlı Üye 28 Ağu 2012 #2,522 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Rep durumu benden yüksek seviliyor demekki
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2012 #2,523 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Ustteki oyuncak kangurunun kanguru oldugunu ilk goruste anliyor biz tavsan saniyoruz.. xD
---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Ustteki oyuncak kangurunun kanguru oldugunu ilk goruste anliyor biz tavsan saniyoruz.. xD
LiFe Kayıtlı Üye 28 Ağu 2012 #2,524 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? ve son söz gelir Üstteki Savaşı kazandı burda kalıyor bize ceketimizi alıp Yolumuza bakmak kalıyor
---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? ve son söz gelir Üstteki Savaşı kazandı burda kalıyor bize ceketimizi alıp Yolumuza bakmak kalıyor
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2012 #2,525 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Ustteki erkek ben kiz .
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 11 Eki 2012 #2,528 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? cınsıyettt
' Beşiktaşk Bayan Üye 8 Kas 2012 #2,532 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? ben türkçe kelimelerde q kullanmam
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 8 Kas 2012 #2,534 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? Ben daha güzelim p
Skaikru Kayıtlı Üye 8 Kas 2012 #2,537 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? zaten bi fark burç bir de cinsiyet
kaff Kayıtlı Üye 20 Kas 2012 #2,539 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? ben kaffdağındayım..üstümdekilerin nerede olduğu hakkında bi fikrim yok,altımdakilerin de öyle..tek bildiğim kaffdağında benden başka kimse olmadığı..
---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? ben kaffdağındayım..üstümdekilerin nerede olduğu hakkında bi fikrim yok,altımdakilerin de öyle..tek bildiğim kaffdağında benden başka kimse olmadığı..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 20 Kas 2012 #2,540 ---> Üstteki Üyeden Farkınız Nedir?? burç