---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? yerim tabi
refLorsa Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #2,267 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? iftarı o hazırLasa biLem yememM =)
refLorsa Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #2,269 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? hadi yiyim aRtıkım Lütfen sende yee çabuk)
Valetta Bayan Üye 22 Tem 2012 #2,270 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? Bi erkeğin yemek yapabileceğine inanmıyorum Yemem xD
refLorsa Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #2,271 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? Valetta' Alıntı: Bi erkeğin yemek yapabileceğine inanmıyorum Yemem xD Genişletmek için tıkla ... sahuru ben hazırLadım hahay =) parmakLArını yediLer başka yiyecek bişi buLamayınca yemiom iştee bendee =)
---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? Valetta' Alıntı: Bi erkeğin yemek yapabileceğine inanmıyorum Yemem xD Genişletmek için tıkla ... sahuru ben hazırLadım hahay =) parmakLArını yediLer başka yiyecek bişi buLamayınca yemiom iştee bendee =)
refLorsa Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #2,273 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? yemeN Lazım ama :35: yememM =)
Valetta Bayan Üye 22 Tem 2012 #2,274 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? burnunu karıştırmazsan yerdim belki ama şimdi asla yemem hahaha
---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? burnunu karıştırmazsan yerdim belki ama şimdi asla yemem hahaha
refLorsa Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #2,277 ---> Üstteki Üye Yemek Yapsa Yermisin ? zorLa yedircemM işte ( yeRiM patates kızartırsan (=