---> Üstteki üye size Telefon etse ? taplu mu üstüne
'-DamLa Bayan Üye 6 Eki 2010 #1,905 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? eyi eyi ben kaçar xD dersaneye gidiyom derm
Aracely Eluveitie Bayan Üye 6 Eki 2010 #1,908 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Sen Ararmıydın Hıc xD
uFkk Kayıtlı Üye 6 Eki 2010 #1,910 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Hayırdır Bi Sorun Mu Var Bu Saatte
uFkk Kayıtlı Üye 6 Eki 2010 #1,912 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Lanet Seni Nie arıosn söle bakıyım
CoLinX Kayıtlı Üye 10 Eki 2010 #1,916 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? :A SöyLe Canim şkansdşknşasndk.
CoLinX Kayıtlı Üye 10 Eki 2010 #1,918 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? iyi ya noLsun ÖLe Saf Saf pc ye bakiyorum Zaman geciriyorum Sen nabiyorSun ne Ediyorsun :A
---> Üstteki üye size Telefon etse ? iyi ya noLsun ÖLe Saf Saf pc ye bakiyorum Zaman geciriyorum Sen nabiyorSun ne Ediyorsun :A
T Tavuklupilav Bayan Üye 10 Eki 2010 #1,919 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Mesajını okuyorum şimdi xD
CoLinX Kayıtlı Üye 10 Eki 2010 #1,920 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? birak Simdi mesajimi aa .. Surda teLefonda konusuyoruz.. ben SeninLe iLerLiyorum Sen gecmisi kurcaLiyorsun Ani yaşa kasnkşdnşaskd
---> Üstteki üye size Telefon etse ? birak Simdi mesajimi aa .. Surda teLefonda konusuyoruz.. ben SeninLe iLerLiyorum Sen gecmisi kurcaLiyorsun Ani yaşa kasnkşdnşaskd