---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Renktas :))) onlar ezik
*Lykia Bayan Üye 2 May 2016 #2,942 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse titrek bir sesle büyüksünn öyle söylemek istemedim ağzımdan kaçtı affet benikraliçem off ne güldüm yaa sen çok yaşa Beşiktaşk
---> Üstteki Üye Size Telefon Etse titrek bir sesle büyüksünn öyle söylemek istemedim ağzımdan kaçtı affet benikraliçem off ne güldüm yaa sen çok yaşa Beşiktaşk
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 May 2016 #2,943 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Efendimmmmmm gııııızz nörüyon ?
LocKe GururLan Bayan Üye 2 May 2016 #2,944 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Her yerden sen cikion innocum xD
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 May 2016 #2,945 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Renktas mmm bebeğim iyki varsın :* Sen de çok yaşa Lykia
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 2 May 2016 #2,946 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse sesimi duyma şansına erişen nadir insanlardan oldun kız
' Beşiktaşk Bayan Üye 2 May 2016 #2,947 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Bu özel sesi duyduğum için mutluyumm
LocKe GururLan Bayan Üye 2 May 2016 #2,948 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Renktasim sende iyiki varsinnnn :* Naber xD
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 May 2016 #2,952 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Ozlenmiycek insan değilim ki
*Lykia Bayan Üye 3 May 2016 #2,953 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse O yüzden özledim işte,Facetimeden arıyorum açda o gzl suratını görüp mutlu olayım :d
---> Üstteki Üye Size Telefon Etse O yüzden özledim işte,Facetimeden arıyorum açda o gzl suratını görüp mutlu olayım :d
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 May 2016 #2,954 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse İii bunu bi düşünmem gerek benim
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 3 May 2016 #2,955 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Beşiktaşın şamyonluğunu tebrik ederim
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 May 2016 #2,958 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse Plan yapar gezmeye giderim
*Lykia Bayan Üye 3 May 2016 #2,959 ---> Üstteki Üye Size Telefon Etse O tlfnun neden hep meşgul çalıyor kimlerle konuşuyon o kadar sen :d
---> Üstteki Üye Size Telefon Etse O tlfnun neden hep meşgul çalıyor kimlerle konuşuyon o kadar sen :d