---> Üstteki üye size Telefon etse ? yine mi sen
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 Şub 2012 #2,681 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? yine mi sen
Yeditepe Banned 3 Şub 2012 #2,683 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Sabahın köründe , rüyanda mı gördün beni ?
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #2,684 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Kimsin
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #2,685 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? sohbet ederıs yaa
Yeditepe Banned 3 Şub 2012 #2,686 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Manukyanın telefonuna döndü telefonum . Bir sen eksiktin sende tamamlandım . - Buyur
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Manukyanın telefonuna döndü telefonum . Bir sen eksiktin sende tamamlandım . - Buyur
Director23 Banned 3 Şub 2012 #2,687 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Önce kandilini kutlar hoşbeş ettikten sonra yerini öğrenir giderim yanına
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Önce kandilini kutlar hoşbeş ettikten sonra yerini öğrenir giderim yanına
Yeditepe Banned 3 Şub 2012 #2,688 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Halini hatrını sorar , Kandilini tebrik eder ardından da , Koyu bir sohbete giriş yaparım .
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Halini hatrını sorar , Kandilini tebrik eder ardından da , Koyu bir sohbete giriş yaparım .
parasite Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #2,689 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor der kapatırdım... xD
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Şub 2012 #2,690 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? suratına kaparım ya da meşgule alırım ya da en iyisi numaramı değiştiririm
---> Üstteki üye size Telefon etse ? suratına kaparım ya da meşgule alırım ya da en iyisi numaramı değiştiririm
parasite Kayıtlı Üye 3 Şub 2012 #2,691 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? polise şikayet ederim beni sürekli rahatsız ediyor diye... xD
Deniz kızı Bayan Üye 3 Şub 2012 #2,692 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? sen de kimsin, ben seni tanimiyorum der kapatirim xD
buğlem Bayan Üye 3 Şub 2012 #2,693 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? konusuruz sohbet edrız dedikodu yaparız
buğlem Bayan Üye 6 Şub 2012 #2,695 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? iyi günler paradoks size nasıl yardımcı olabilirim?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Şub 2012 #2,698 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? vallah konuscak cok sey var ben konusurum o dınler