---> Üstteki üye size Telefon etse ? bende seni dinliyorum buyur ?
'hayaL Bayan Üye 26 Tem 2011 #2,561 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? bende seni dinliyorum buyur ?
NewCS Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #2,563 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Kimsin anamı tanımıyormusn babamı tanıyormusun halamı kardeşimi abimi .......................
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Kimsin anamı tanımıyormusn babamı tanıyormusun halamı kardeşimi abimi .......................
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #2,564 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Tmm heyecanlanma ablam buyur ? Bekliyorum ?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 26 Tem 2011 #2,565 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Dream' Alıntı: Kimsin anamı tanımıyormusn babamı tanıyormusun halamı kardeşimi abimi ....................... Genişletmek için tıkla ... Buyur ?
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Dream' Alıntı: Kimsin anamı tanımıyormusn babamı tanıyormusun halamı kardeşimi abimi ....................... Genişletmek için tıkla ... Buyur ?
AyseLa Bayan Üye 14 Ağu 2011 #2,570 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? tanışırdk.. ( önyargıLı oLmamk Lazm )
AyseLa Bayan Üye 14 Ağu 2011 #2,572 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? DaDLuBeaCH' Alıntı: Tanışırmışız Genişletmek için tıkla ... isdersen tnışmayız arayan sensin
---> Üstteki üye size Telefon etse ? DaDLuBeaCH' Alıntı: Tanışırmışız Genişletmek için tıkla ... isdersen tnışmayız arayan sensin
DaDLuBeaCH Banned 14 Ağu 2011 #2,573 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? tanışırız muhabbet ederiz Çay may