---> Üstteki üye size Telefon etse ? İyilik sağlık sen nasılsın derdim xD
Emel* Prenses 9 Şub 2011 #2,481 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? İyilik sağlık sen nasılsın derdim xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Şub 2011 #2,482 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Allah'a şükür idare ediyoruz niye aradım biliyomusun xD
Emel* Prenses 9 Şub 2011 #2,483 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Hayır bilmiyorum ama merak ediyorum xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Şub 2011 #2,484 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Bende sana soruyorum bilmiyorum çünkü :I
Emel* Prenses 9 Şub 2011 #2,485 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Ossun gerek yok bir sebep yaratırız hemen sorun mu mesela sacmalak :I
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Ossun gerek yok bir sebep yaratırız hemen sorun mu mesela sacmalak :I
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Şub 2011 #2,486 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Saçmalak nedir ya Türkçeye yeni kelimeler katma özénDyy qencL!qxD Bunu telefonda nasıl yansıtırım bilemem xD
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Saçmalak nedir ya Türkçeye yeni kelimeler katma özénDyy qencL!qxD Bunu telefonda nasıl yansıtırım bilemem xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 9 Şub 2011 #2,488 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Aşşkkkkkkkkkkk kurban olurum sesine :$
Emel* Prenses 9 Şub 2011 #2,489 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Tamamen klavye sürçmesi xD Bizde görüntülü arama yaparız ne işe yarıcaksa artık :I
---> Üstteki üye size Telefon etse ? Tamamen klavye sürçmesi xD Bizde görüntülü arama yaparız ne işe yarıcaksa artık :I
Barla Bayan Üye 9 Şub 2011 #2,493 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Muhtemelen yanlış numara çevrilmiştir.
SinekValesi Kayıtlı Üye 9 Şub 2011 #2,495 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Buyrun Hanfendi derim tanışırım
SinekValesi Kayıtlı Üye 9 Şub 2011 #2,499 ---> Üstteki üye size Telefon etse ? Heyecanımı mahsur görün derim