---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Kem Küm :I
Sirseri Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #882 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? aa aşkım senın ıcın burdaydım derim
B By SerhaT Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #884 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Nadyaya yazmıştım @Sirseri Olamaz xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #886 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Aaa sende mi burdaydın derdim xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #890 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Klasik bir cevap olan iyilik senden naber derim xD
nAdyA Banned 27 Ağu 2011 #891 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? döferim bak seni ne işin var derdim
B By SerhaT Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #892 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Senin ne işin var derdim
Doubleist Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #895 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? tesadüfün bu kadarı derdim
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2011 #898 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ilişki durumunu neden gizlediği konusunda kavga ederdim. :H
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ilişki durumunu neden gizlediği konusunda kavga ederdim. :H
karagümrük Kayıtlı Üye 28 Ağu 2011 #899 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ilşki durumu açık olduğu için kavga ederdim
Lilith Daughter of the Void Admin 28 Ağu 2011 #900 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? karagümrüğü benden çok seviyorsun diyip konuyu değiştirir tartışırdım. :Ç
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? karagümrüğü benden çok seviyorsun diyip konuyu değiştirir tartışırdım. :Ç