---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Hayıır xD
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 30 Kas 2011 #1,881 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Hayıır xD
S Stinko Kayıtlı Üye 30 Kas 2011 #1,882 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? banaa yazıoo zaten hıc sasırmam
karagümrük Kayıtlı Üye 1 Ara 2011 #1,885 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? intihara etmesine yardım ederim xD
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 1 Ara 2011 #1,888 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? pcyi kafasında parçalardım
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 1 Ara 2011 #1,889 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Olamaz xD
S Stinko Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #1,890 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? hayranım saten normal karsılarım
yesil83 Bayan Üye 2 Ara 2011 #1,891 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? kutukte yasinimi kuculttun derdim herhalde... sen o cikmis olsan, oklavami elime alirdim
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? kutukte yasinimi kuculttun derdim herhalde... sen o cikmis olsan, oklavami elime alirdim
S Stinko Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #1,892 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? suanda cok tırsıyorum hemen yanından uzaklasırım
yesil83 Bayan Üye 2 Ara 2011 #1,893 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? yok, sen o cikamazsin o olsa gel dov daha iyi buraya gelmis olurdun derdi... yok sen o degilsin simdi o misil misil uyuyordur
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? yok, sen o cikamazsin o olsa gel dov daha iyi buraya gelmis olurdun derdi... yok sen o degilsin simdi o misil misil uyuyordur
~AnıL~ Kayıtlı Üye 2 Ara 2011 #1,898 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Mutlu etmeye çalışırım