---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? :D burnundan getiririm hıhh
S Stinko Kayıtlı Üye 18 Kas 2011 #1,762 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? hadiii yaa cok sasırıcam kesın
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 18 Kas 2011 #1,769 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? acemiPrenses' Alıntı: allah korusun hahaha Genişletmek için tıkla ... katıLıyoRum =)
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? acemiPrenses' Alıntı: allah korusun hahaha Genişletmek için tıkla ... katıLıyoRum =)
Amor Bayan Üye 18 Kas 2011 #1,771 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? :147:burda ne işin vaaaaar
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 18 Kas 2011 #1,772 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? bi arkadaşa bakıp çıkcakdımm
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 19 Kas 2011 #1,775 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? İmkansız.
LoveOfGuard Banned 19 Kas 2011 #1,776 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? dawn0 bLoOdy' Alıntı: bi arkadaşa bakıp çıkcakdımm Genişletmek için tıkla ... bence ''yaz kızım'' desek daha esprili olurdu sanırım... teşkrler kardeşimm.
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? dawn0 bLoOdy' Alıntı: bi arkadaşa bakıp çıkcakdımm Genişletmek için tıkla ... bence ''yaz kızım'' desek daha esprili olurdu sanırım... teşkrler kardeşimm.
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Kas 2011 #1,777 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Çıkmaz. :R
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 19 Kas 2011 #1,778 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? banada hep sen çıkıyon, yetti gali :H
beyazgul_57 Bayan Üye 19 Kas 2011 #1,779 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? çıkması imkansız ama olurda çıkarsa slm hayatım bende zaman öldürüyordum öyle derdim
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? çıkması imkansız ama olurda çıkarsa slm hayatım bende zaman öldürüyordum öyle derdim
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Kas 2011 #1,780 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? sevgilim olmusta birde kız mı olmus. baya sasırırım. :H