---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Şok Olurdum xD
filterfunk Bayan Üye 1 Eki 2011 #1,502 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? şok olurduk beraber:I
aLiii Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #1,509 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? vururdum kendimi.! haha
filterfunk Bayan Üye 1 Eki 2011 #1,510 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? önce kendimi sonra onu vururdum:I
aLiii Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #1,512 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? çok mantıklıydın ljkasda önce kendimi sonra seni vururum!
filterfunk Bayan Üye 1 Eki 2011 #1,513 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? rus ruleti yapardık aliylexD
filterfunk Bayan Üye 1 Eki 2011 #1,515 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? kısmetimiz böyleymiş nadya derimxD
aLiii Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #1,516 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? alın yazısı der geçerdik
filterfunk Bayan Üye 1 Eki 2011 #1,517 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? çıkamaz ki çıkamaz kixD
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Eki 2011 #1,518 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? isim benzerLiği der geçerdim inanmazdım xD
aLiii Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #1,520 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ßyn ChâpriSs' Alıntı: isim benzerLiği der geçerdim inanmazdım xD Genişletmek için tıkla ... sonradan düştü jeton demekki alii diye bi sevdiğin var hmmmmmm
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ßyn ChâpriSs' Alıntı: isim benzerLiği der geçerdim inanmazdım xD Genişletmek için tıkla ... sonradan düştü jeton demekki alii diye bi sevdiğin var hmmmmmm