---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ben burdayım da sen burda ne geziyosun derim. :H
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2011 #1,081 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ben burdayım da sen burda ne geziyosun derim. :H
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,082 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Bende haber aldım sen burdaymışın o yüzden geldim
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2011 #1,083 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Eski mesajlarına bakarım kızlarla konuşmuş mu? Ne konuşmuş. :H
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Eski mesajlarına bakarım kızlarla konuşmuş mu? Ne konuşmuş. :H
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,085 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Bende bakarım eski mesajlarına p
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2011 #1,086 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Cinsiyetin neden kız? derim. :H
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2011 #1,087 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ıska. hemen offline olurum. :H
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,088 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Onlineken offline olduğunu görürsem arar neden çıktığını sorarım xD
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Onlineken offline olduğunu görürsem arar neden çıktığını sorarım xD
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2011 #1,089 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Hemen trip atarım forumda çok takılıyosun benle ilgilenmiyosun diye. xD
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Hemen trip atarım forumda çok takılıyosun benle ilgilenmiyosun diye. xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,090 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ögnlünü almaya çalışırım..Olmazsa konuyu değiştirmeye çalışırım p
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? ögnlünü almaya çalışırım..Olmazsa konuyu değiştirmeye çalışırım p
Lilith Daughter of the Void Admin 2 Eyl 2011 #1,091 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ruh hâli ' agresifmiş '. Korkar hemen yumuşarım. xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,092 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Nasıl olduğunu sorarım p
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #1,098 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Olanaksız, imakansız, olamaz
Pudraa Banned 2 Eyl 2011 #1,099 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ben kiim onun sevgilisi kim olamaz.