---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Afedersiniz ama ne saçma bi oyun bu :D
Skaikru Kayıtlı Üye 18 Tem 2014 #3,321 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Afedersiniz ama ne saçma bi oyun bu
Queen2 N.❤ Prenses 19 Tem 2014 #3,325 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? hahaha düşenemiyorum harbi ne kadar sacma olmuş oyun
Queen2 N.❤ Prenses 19 Tem 2014 #3,327 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? erkek erkeğe çıkın tövbeee hahaha
Queen2 N.❤ Prenses 19 Tem 2014 #3,328 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? bir dk oyunu yanlış anladım evet eski sevgilime benziyorsun
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? bir dk oyunu yanlış anladım evet eski sevgilime benziyorsun
Toramanius Kayıtlı Üye 19 Tem 2014 #3,329 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ohh yoo bitch!! diye bağırmadığın kaldı Onu fark ettiğim için söyledim
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ohh yoo bitch!! diye bağırmadığın kaldı Onu fark ettiğim için söyledim
Queen2 N.❤ Prenses 19 Tem 2014 #3,330 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ne alaka be sadece şaşırdım bilgilerinizde tutuyor takıma burcuna kadar hep aynı bir ihtimal dedim hahaha
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ne alaka be sadece şaşırdım bilgilerinizde tutuyor takıma burcuna kadar hep aynı bir ihtimal dedim hahaha
Toramanius Kayıtlı Üye 19 Tem 2014 #3,331 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Gidip erkek erkeğe çıkın ! diye çemkirdin napm senin sevgilini Nerde oturuyo gidip bulayım şunu
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Gidip erkek erkeğe çıkın ! diye çemkirdin napm senin sevgilini Nerde oturuyo gidip bulayım şunu
Queen2 N.❤ Prenses 19 Tem 2014 #3,332 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? şey ben oyunu yanlış anlamışım ben hala şüpheliyim p
Toramanius Kayıtlı Üye 19 Tem 2014 #3,333 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Peki öyle olsun konuyu mahvettik bu arada susalım
Queen2 N.❤ Prenses 19 Tem 2014 #3,334 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? bilmem şaşırırım
BadMatmazel توغبه Prenses 20 Tem 2014 #3,339 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Aman kalsin
T TheS Kayıtlı Üye 20 Tem 2014 #3,340 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ayrılırsın ne yapacaksın