---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Şarap içerdik .d
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,862 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Allah korusun ıssız bir adada burnumuzu karıştırıp en uzak mesafeye atma yarışı yaptıran bir sevgilim olsun istemiyorum Öldürün beniii
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Allah korusun ıssız bir adada burnumuzu karıştırıp en uzak mesafeye atma yarışı yaptıran bir sevgilim olsun istemiyorum Öldürün beniii
G gizliozne Bayan Üye 9 Tem 2012 #2,863 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? fikirlerime ilk başta onay veren birini asla istemem , intihar ederim ısrarla tekrar tekrar ederim hıhh2
---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? fikirlerime ilk başta onay veren birini asla istemem , intihar ederim ısrarla tekrar tekrar ederim hıhh2
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,864 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Beni Yalnız bırakan bir sevgili ögg kalsın :R
G gizliozne Bayan Üye 9 Tem 2012 #2,865 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? onu yalnız bırakmaz , sülük gibi yapışırdım :I
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,866 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Yapışırdık bu sefer ayrılmazdık
G gizliozne Bayan Üye 9 Tem 2012 #2,867 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? çenemle kendimden bıktırırdım :I
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,868 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Ona İnat Bıkmaz Dinlerdim haha
G gizliozne Bayan Üye 9 Tem 2012 #2,869 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? cebimde kalmış eski sakızlarımı ona çiğnetirdim :d
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,870 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Vodka Vişne yapardık
G gizliozne Bayan Üye 9 Tem 2012 #2,871 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? harikasın ! kafa bulana kadar içerdik.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,872 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? İçerdik'de İçerdik ama sen sarhoş olur kusarsın
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 9 Tem 2012 #2,873 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? imkansız
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,879 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? kafamı duvarlara vurarım
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 9 Tem 2012 #2,880 ---> Üstteki Üye Sevgilin Çıksa Naparsın? Uzak dur derim