---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmam :D
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 1 Ağu 2013 #4,541 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmam
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 1 Ağu 2013 #4,543 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? bende ona atarim
M Moreas Bayan Üye 1 Ağu 2013 #4,544 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Başladın gene Atarsan atarım.
Azselya Bayan Üye 1 Ağu 2013 #4,545 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Çok şeker birine benziyor tokat atmaz bence benim gibi sevimli birine kıyamaz
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Çok şeker birine benziyor tokat atmaz bence benim gibi sevimli birine kıyamaz
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 1 Ağu 2013 #4,546 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmam
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 1 Ağu 2013 #4,548 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? atmam bayana el kalkmaz.
B By SerhaT Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #4,550 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? nedenini sorarım
M Moreas Bayan Üye 7 Ağu 2013 #4,552 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? O eğlenceli arkadaşın işi olmaz kavgayla O atmaz ben de atmam.
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? O eğlenceli arkadaşın işi olmaz kavgayla O atmaz ben de atmam.
S Stinko Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #4,553 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? hehehe atmazz
Lilith Daughter of the Void Admin 7 Ağu 2013 #4,554 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Atmaz. Hele bi atsın. xD
S Stinko Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #4,555 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Çalarımm tokadıı
Lilith Daughter of the Void Admin 7 Ağu 2013 #4,556 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Ağlar zırlar kulaklarını sağır ederim. hıhh
S Stinko Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #4,557 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? aaa ben yazmadım kuzenım yazmıs o mesajı atmam kı
'-DamLa Bayan Üye 7 Ağu 2013 #4,558 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? :I Barış yapmaz olduda yaptı, bende ona tokat atarm
---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? :I Barış yapmaz olduda yaptı, bende ona tokat atarm
'-DamLa Bayan Üye 7 Ağu 2013 #4,560 ---> Üstteki Üye Sana Tokat Attı Sen Ne Yaparsın? Atmaz oo uslu çocukk oo